Főoldal Hírek, programok Archívum Szolgáltatások Környezet Galéria Térkép Kapcsolat Útmutató Fórum
Bejelentkezés ügyfeleknek

Tovább az adminisztrációs oldalra...

Társasház könyvelése

Beszámolók

részletek >>
Energia elszámolás

Beérkező és kimenő energia számlák 2010.07.hó-2013.03. hó időszakra.részletek >>
Program ajánló

BALATONI PROGRAMOK.

Megnéz >>

Aktualitások

Információk

 A Társasház albetétesítése megtörtént.

Alapító okirat > >

Házirend > >

Szmsz > >

részletek >>

 
Szolgáltatások

Intelligens ház ( 2010-03-13 )

A kivitelezés folyamán minden tekintetben a legmodernebb technológiák kerültek kialakításra, így az épület úgynevezett "Intelligens ház".
Gyakorlatban az "Intelligens ház" egy teljesen digitálisan vezérelt multifunkciós táv-menedzselhető rendszer, amely a modern technológia vívmányait kamatoztatja mind a biztonság, a környezetvédelem, a hatékonyság, és nem utolsó sorban a kényelmi szolgáltatások terén.


további részletek >>

Biztonság ( 2010-03-13 )

A villa teljes körű biztonságáról egy többlépcsős rendszer gondoskodik.
Ennek része minden apartmanban a magas biztonsági szintű riasztó rendszer kialakítása.
Második lépcső magának az épületnek valamint a parknak a védelme, amely távirányítós kapuval, lézersomrompókkal, üvegtörésérzékelőkkel, és nyitásérzékelőkkel lett megoldva. Harmadik lépcsőben, napközben az üzemeltető, míg este külön személy gondoskodik a ház nyugalmáról és biztonságáról.


további részletek >>

Szauna világ ( 2010-03-13 )

A szaunát az északi népek feltehetően kétezer éve ismerik, bár az első írásos említések csak kb. ezer évre nyúlnak vissza. Eredetileg egy mosakodásra, fürdésre használatos helyiség volt, de mivel itt tiszta víz és általában tisztaság volt, szülésekhez és betegek gyógyulásához is használták. Az idősebb finn emberek még ma is elmondhatják magukról, hogy ők szaunában születtek.


további részletek >>

Medencék ( 2010-03-13 )

A Villa földszintjének északkeleti szárnyában beltéri élmény medence kerül kialakításra, amely nyugodt és kellemes környezetet biztosít a kikapcsolódásra.
A parkban fűtőtt télen-nyáron használható medence épül, amely a természetes környezetben lévő szabad vízfelület élményét nyújtja az évszaktól és az időjárástól függetlenül


további részletek >>

Internet ( 2010-03-13 )

Korunk egyes társadalomtudósai szerint az információ kora, amely az ipari forradalomhoz hasonlóan információs forradalmat indít el a világban.
Ezen információs forradalom egyik legnagyobb és folymatosan fejlődő motorja az internet, amelyen keresztül ma már szinte bármilyen szolgáltatás elérhető, amely egyáltalán digitális technológiával megvalósítható.


további részletek >>

Fitness terem ( 2010-03-13 )

A Villában fitness terem kerül kialakításra, a legmodernebb Body-Solid Pro•Dual edzőtermi gépekkel, és Panatta Pininfarina futópaddal így a többi kapcsolódó szolgáltatással együtt teljes körű fitness programot alakíthatnak ki a tulajdonosok és vendégeik, helyben.további részletek >>

Vitorlázás ( 2010-03-13 )

A gyakorlatilag a kikötő tőszomszédságában van, így bármikor könnyen, és gyorsan megközelíthető a víz és a vitorlázáshoz szükséges teljes infrastruktúra.
A nagy érdeklődésre való tekintetel Balatonföldváron a közeli jövőben egy második kikötő is épül, a kijelölt építési terület a villától 300 méterre található, így az is kényelmes távolságban lesz a vitorlázás szerelmeseinek.


további részletek >>

Kert ( 2010-03-13 )

A Villa zöldterületén első osztályú kertépítész tervei alapján, magas színvonalú díszkert kerül kialakításra.
A szépen parkosított kertben helyet kap a szabadtéri sütésre- főzésre alkalmas grill sziget is.

Ide kattintva metgetinthetőek a kertészeti tervek.
Takarítás ( 2010-03-13 )

A Villa szolgáltatásai között a takarítás és karbantartás is szerepel.
Szolgáltatásaink a tulajdonosok tökéletes nyugalma és pihenése érdekében minden lehetőséget biztosítunk a kikapcsolódásra.
A szolgáltatás rendelhető, eseti vagy általánydíjas formában is.
Mivel fontos ügyfeleink igényeinek maradéktalan teljesítése, a szolgáltatás részletei még kidolgozás alatt vannak.Partnereink

2010 Villa Port Result - Minden jog fenntartva!